Variabilní gril

Variabilní gril

 Variabilní gril pro dokonalé zapečení

Pro perfektní výsledek je klíčové správné nastavení teploty i času. Trouby De Dietrich proto nabízí čtyři úrovně výkonu grilovacího tělesa, díky nimž snadno dosáhnete ideálního zapečení podle typu pokrmu.
Ať už připravujete šťavnaté maso s křupavou kůrkou, gratinované brambory, zlatavé toasty nebo sýr dozlatova, gril se dokonale přizpůsobí vašim potřebám.

Na co se nejlépe hodí:

  • Zapečené pokrmy – lasagne, gratinované brambory, zapékané těstoviny

  • Zlatavá kůrka – u pečeného masa nebo drůbeže (např. kachní prsa, kuře na způsob rotisserie)

  • Gratinování sýrů – například na francouzské cibulačce, na sendvičích, tortillách nebo zeleninových zapékaných pokrmech

  • Zapečení ryb – např. losos se sýrovou krustou nebo bylinkovou drobenkou

  • Rychlé opečení toastů či bagetek

  • Karamelizace – například u crème brûlée (v některých případech lze použít místo flambovací pistole)

Technologii najdete u těchto
spotřebičů