
Variabilní gril
Variabilní gril pro dokonalé zapečení
Pro perfektní výsledek je klíčové správné nastavení teploty i času. Trouby De Dietrich proto nabízí čtyři úrovně výkonu grilovacího tělesa, díky nimž snadno dosáhnete ideálního zapečení podle typu pokrmu.
Ať už připravujete šťavnaté maso s křupavou kůrkou, gratinované brambory, zlatavé toasty nebo sýr dozlatova, gril se dokonale přizpůsobí vašim potřebám.
Na co se nejlépe hodí:
Zapečené pokrmy – lasagne, gratinované brambory, zapékané těstoviny
Zlatavá kůrka – u pečeného masa nebo drůbeže (např. kachní prsa, kuře na způsob rotisserie)
Gratinování sýrů – například na francouzské cibulačce, na sendvičích, tortillách nebo zeleninových zapékaných pokrmech
Zapečení ryb – např. losos se sýrovou krustou nebo bylinkovou drobenkou
Rychlé opečení toastů či bagetek
Karamelizace – například u crème brûlée (v některých případech lze použít místo flambovací pistole)



Technologii najdete u těchto
spotřebičů















































