Kulinářský automatický průvodce pečením

Kulinářský automatický průvodce pečením

Kulinářský automatický průvodce za vás vybere vhodné parametry pečení odpovídající připravovanému pokrmu a jeho hmotnosti. Máte možnost volby až z 15 druhů pokrmů dle typu trouby.:

  • Vepřové / telecí / hovězí nebo drůbež: Pro dokonalou přípravu dozlatova upečeného masa o váze 500 g až 2 kg. Příprava probíhá kombinací horkovzdušného pečení a mikrovlnného ohřevu.
  • Ryby: Pro perfektní výsledky pečení celých ryb, plátků nebo filet o váze 100 g až 1 kg. Příprava probíhá pomocí mikrovlnného ohřevu.
  • Zelenina / zmražená zelenina: Optimalizuje přípravu zeleniny od 100 g do 1 kg. Příprava probíhá pomocí mikrovlnného ohřevu.
  • Připravená čerstvá / mražená jídla: Pro ohřívání bez rizika vysušování pokrmů skladovaných v chladničce (lasagne, francouzské brambory…) 100 g až 1 kg. Příprava  probíhá pomocí mikrovlnného ohřevu.
  • Čerstvá / zmražená pizza nebo koláč: Pro zajištění křupavé pizzy o váze 100 až 750 g. Zhnědnutí koláčů o průměru 27 až 30 cm. Příprava pomocí kombinace mikrovln a horkovzdušného pečení.

Technologii najdete u těchto
spotřebičů